top of page
Search

ŠEST FRAZA

Kada je 1993. godine dr Ericu Pearlu “spušteno” znanje o frekvencijama Rekonekcije, u njegovoj kiropraktičarskoj ordinaciji počele su se događati čudesne stvari: klijenti su počeli primjećivati predivne i nevjerojatne boje, zvukove, mirise, neki su osjećali prisutnost svjetlosnih bića/anđela…... počela su se događati čudesna iscjeljenja prije nego li bi dr Pearl uopće dotaknuo svoje klijente. U periodu od nekoliko mjeseci, više od pedeset njegovih klijenata, koji se nisu poznavali, niti su se ikada međusobno susreli, za vrijeme sesija izgovarali su šest istih rečenica. Svi oni izgovorili su sljedeće:


1. Došli smo ti reći da nastaviš s onim što radiš.

2. Ono što radiš donosi svjetlost i informacije na planet.

3.Ti zapravo ponovno povezuješ niti.

4. Ti zapravo ponovno povezuješ strune.

5. Moraš znati da si gospodar.

6. Došli smo zbog tvog ugleda.


Što te rečenice zapravo znače?


1. Došli smo ti reći da nastaviš s onim što radiš

Budući da se radilo o potpuno novim energijama i frekvencijama, koje do tada nisu bile poznate na planeti Zemlji, a Erik koji je bio vrlo znatiželjan da sazna o čemu se zapravo radi, nije mogao pronaći nikoga tko bi mu dao bilo kakvo suvislo objašnjenje. Vrlo često je bio zbunjen u sumnjao u svoju “zdravu pamet”.

Ova rečenica mu je bila potvrda da je u redu to što radi i neka samo nastavi, s punim povjerenjem u proces iscjeljivanja, iako ne zna na koji način dolazi do iscjeljenja.


2. Ono što radiš donosi svjetlost i informacije na planet

Iako živimo u 3D realnosti, mi smo multidimenzionalna bića koja su neodvojivo povezana s Izvorom/Bogom/ Univerzumom (kako vam odgovara nazvati). Frekvencije svjetlosti i informacija nam pomažu da se lakše povežemo s energijom ljubavi koja dolazi iz našeg srca, a samim tim i energijom Izvora/Boga/Univerzuma.


3. Ti zapravo ponovno povezuješ niti

Znanost nas uči da se naš DNK sastoji od dvije niti povezane u spiralni oblik dvostruke uzvojnice, kao zavinute ljestve. No, ono što znanost ne uči je da smo u nekom trenutku postojanja imali 12 niti od kojih je bila sastavljena naša DNK, koje su se odvojile tijekom evolucije, a samim time i daleko veći broj informacija koje smo primali. “Rekonekcija niti” omogućava da iznesemo na površinu neke vidove svog bića kad smo bili potpuniji, tj. povezujemo se s našom biti/suštinom koja smo nekad bili.


4. Ti zapravo ponovno povezuješ strune

Kvantni fizičari opisuju da je ustrojstvo čitavog svemira temeljeno na “Teoriji struna” koja govori da svemir nije sastavljen od čestica (protoni,neutroni i elektroni). Najosnovnije čestice mogu se opisati kao petlje “struna” koje vibriraju na specifičnim frekvencijama, koje određuju hoće li “struna” postati materijalna molekula ili foton elektromagnetske energije. Teorija struna potvrđuje da ne postoji razlika između materije i energije. Sve je jedno!!! Fizičari tvrde da “strune” postoje u dvanaest različitih dimenzija, tj. paralelnih svemira. Možda postoji i bezbroj takvih svemira, a svi su povezani s našim na razini struna. Zahvaljujući frekvencijama Rekonekcije, sada svjesno možemo stupiti u dodir s drugim razinama i dimenzijama postojanja. Na taj način transcendiramo svojih pet osjetila.


5. Moraš znati da si gospodar

Svi mi smo cjeloviti, dovoljni upravo takvi kakvi jesmo, sazdani od frekvencija ljubavi na kojima vibrira čitav Univerzum. U procesu iscjeljivanja, bilo kakvo dodavanje izvanjskih pomagala (poput kristala, svijeća, mantri, molitvi……) umanjuje našu cjelovitost i smanjuje mogućnost da primamo i omogućimo iscjeljenje.


6. Došli smo zbog tvog ugleda

Nalazimo se u vremenu velikih promjena, kada je vrlo važno da pomažemo jedni drugima. Na planeti se događa promjena svijesti i mi smo ti koji provodimo tu promjenu. MI, OVDJE I SADA, a ne netko tamo nekad negdje u budućnosti. Na nama je odgovornost kakvu planetu ćemo ostaviti budućim generacijama.

Rekonekcijska energija manifestira se kroz ubrzanu evoluciju, koja se već neko vrijeme događa na našoj planeti i u svemiru.


Svatko od nas može se povezati s tim frekvencijama. Dovoljno je da se umirimo, zatvorimo oči i postavimo namjeru da se povežemo s rekonektivnom iscjeljujućom energijom. I tada samo ostanite mirni i budite promatrač. Samo promatrajte senzacije koje osjećate u svom tijelu. Tako možete ostati koliko god osjećate da vam je potrebno, no dovoljno je i samo par minuta da osjetite djelovanje.


Želite li postati certificirani praktičar Rekonektivnog iscjeljivanja, te iscjeljivati sebe i druge, prijavite se na seminar, koji se održava u Beogradu 11.-12.12.2021. , a 13.-14.12.2021. seminar za praktičare osobne Rekonekcije.



90 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page