top of page
Search

Upoznajte Iscjeljujuće ruke

Updated: Apr 8, 2022

Od svog osamostaljenja i odluke kada sam krenula na samostalan poduzetnički put upoznala sam mnoge nove ljude. Jedno od najčešćih pitanja je: "Čime se ti baviš Nives?"


Ovo često dobiveno pitanje potaklo me da naučim jasno komunicirati svoje usluge.

Na početku skrenula bih pozornost na to da ja nisam liječnica. Ne postavljam dijagnoze, ne tretiram simptome, niti dajem bilo kakve savjete vezane uz bolesti. Ni na koji način ne određujem, mijenjam ili ukidam medicinske terapije. Za to je nadležan vaš liječnik. Poštujem službenu medicinu i ne miješam se u njen rad. Kao praktičarka Rekonektivnog iscjeljivanja ne jamčim izlječenje, niti sam odgovorna za (eventualne) senzacije tijekom i nakon sesije. To su isključivo vaša iskustva.


Ono što radim su usluge iscjeljivanja energijom koje vrlo blago i nježno omogućavaju da se vratimo u naše izvorno stanje balansa na svim razinama našeg postojanja (fizičkoj, mentalnoj,emocionalnoj i duhovnoj).

Vrhunski svjetski znanstvenici svakodnevno potvrđuju kako se sve sastoji od energije koja vibrira različitom brzinom, tj. frekvencijom između protona u kvantnom polju. Svaka naša misao, emocija i riječ imaju svoju frekvenciju. Što je veća brzina vibriranja, to je veća lakoća i protok energije, dok je kod nižih vibracija veća gustoća i smanjen protok energije.

Na mjestima gdje se energija ne može slobodno kretati stvaraju se blokade koje dovode do bolesti. Budući da nitko od nas, ni u jednom trenutku ne može odvojiti jednu razinu našeg postojanja od druge, možemo zaključiti kako je bolest samo poruka našeg tijela koja nam jasno govori da nam neki segment života nije u ravnoteži.


Rekonektivno iscjeljivanje djeluje tako da inteligentna energija Univerzuma točno prepoznaje te blokade, “probija” ih i vraća nas u prirodno stanje zdravlja i ravnoteže. Iscjeljivanje je blag proces uspostavljanja balansa na svim nivoima, a ujedno je i prevencija bolesti. Pomaže tijelu da se vrati u izvorno stanje zdravlja na staničnom nivou, te time poništava uzroke bolesti. Inteligentna energija zna točno gdje treba djelovati za najveće dobro u tom trenutku. Praktičar ovdje služi kao “antena”, tj. katalizator koji pomaže klijentu da se poveže s tom univerzalnom energijom i da prima.


Kod takvog načina iscjeljivanja osoba se gleda kao cjelovito biće, te se ne tretira bolest i simptomi, nego uzrok, bez obzira na kojoj je razini nastao. Radi se o holističkom načinu iscjeljivanja kojim se povezujemo s frekvencijama energije, svjetlosti i informacija Univerzuma. To je inteligencija koja nadilazi naša 3D osjetila i vrlo teško je pojmiti logičnim umom što se ovdje zapravo događa.


Iscjeljenja se događaju uvijek, samo možda ne na način na koji osoba očekuje. Ponekad se događaju trenutno, još za vrijeme trajanja sesije, a ponekad je potreban odmak, pa se rezultati vide nakon par dana ili tjedana. Svaka sesija je jedinstvena, svaki klijent doživljava na drugačiji način i svatko ima svoje individualno iskustvo. Zato je bitno pustiti sva očekivanja, biti u stanju iščekivanja i prepustiti se primanju onoga što dolazi.


Mogu ga primati apsolutno svi- od malih beba do ljudi u poznim godinama, osobe koje imaju bilo kakvu bolest, a isto tako i oni koji su potpuno zdravi, a žele se uravnotežiti, kućni ljubimci, možemo tretirati svoje biljke….nema ograničenja. Preporuka je napraviti tri sesije unutar 10-ak dana da se na neki način zaokruži cjelina. Klijent je taj koji određuje koliko mu je potrebno. Nekome je dovoljna jedna sesija da osjeti poboljšanje, a netko će željeti više- sve je individualno od osobe do osobe.

Sesija Rekonektivnog iscjeljivanja traje 30 minuta i može se raditi uživo i na daljinu, jer za energiju ne postoji vrijeme i prostor.


Zato iscjeljivanje za mene nije “tehnika”, nego način života. Iskustvo je svaki put drugačije, nema nikakve procedure, već ono što radim jest da pratim energiju i “igram se” istražujući kako djeluje.



Do skorog čitanja,

Nives.


Za doživljaj iskustva iscjeljivanja na svim razinama, svoj termin možete dogovoriti na: M: 095 903 6612 E-mail: krivacic.n@gmail.com




51 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page