top of page
Search

O ENERGETSKOM ISCJELJIVANJU

Radim usluge iscjeljivanja energijom, koje vrlo blago i neinvazivno omogućavaju da se vratimo u stanje balansa na svim razinama našeg postojanja (fizičko, mentalno, emocionalno i duhovno).


Danas znanstvenici potvrđuju kako se sve sastoji od energije koja vibrira različitom brzinom, tj.frekvencijom između protona u kvantnom polju. Svaka naša misao,emocija i riječ imaju svoju frekvenciju. Viša vibracija omogućava veću lakoću i protok energije, dok što niža vibracija, to je veća gustoća i smanjen protok energije. Na mjestima gdje energija ne može slobodno cirkulirati, stvaraju se blokade koje dovode do bolesti. Dakle, bolest je samo poruka našeg tijela koja nam govori da neki segment života nije u ravnoteži. Energetska iscjeljivanja djeluju tako da inteligentna energija univerzuma točno prepoznaje te blokade, “probija” ih i vraća nas u prirodno stanje zdravlja i balansa. Pri energetskom iscjeljivanju ne tretira se bolest i simptomi bolesti, nego uzrok.


Tehnike koje prakticiram su:

-Rekonektivno iscjeljivanje - je način holističkog iscjeljivanja kojim se povezujemo sa frekvencijama svjetlosti i informacija univerzuma. Radi se o inteligenciji koja nadilazi naša 3D osjetila i vrlo teško je pojmiti logičnim umom što se ovdje zapravo događa.

Rekonektivno iscjeljivanje je blag proces uspostavljanja balansa na svim nivoima, a ujedno je i prevencija bolesti. Pomaže tijelu da se vrati u izvorno stanje zdravlja na staničnom nivou, te time poništava uzroke bolesti. Inteligentna energija zna točno gdje treba djelovati za najveće dobro u tom trenutku. Praktičar ovdje služi kao “antena”, tj. katalizator koji pomaže klijentu da se poveže sa tom univerzalnom energijom i da prima.

Iscjeljenja se događaju uvijek, samo možda ne na način na koji možda osoba očekuje. Ponekad se događaju trenutno, još za vrijeme trajanja sesije, a ponekad je potreban odmak, pa se rezultati vide nakon par dana ili tjedana. Svaka sesija je jedinstvena, svaki klijent doživljava na drugačiji način i svatko ima svoje individualno iskustvo. Zato je bitno pustiti sva očekivanja, biti u stanju isčekivanja i prepustiti se primanju onoga što dolazi.

Mogu ga primati apsolutno svi- od malih beba do ljudi u poznim godinama, osobe koje imaju bilo kakvu bolest, a isto tako i oni koji su potpuno zdravi, a žele se uravnotežiti, kućni ljubimci, možemo tretirati svoje biljke….nema ograničenja. Preporuka je napraviti tri sesije unutar 10-ak dana da se na neki način zaokruži cjelina, no to je samo preporuka. Klijent je taj koji određuje koliko mu je potrebno. Nekome je dovoljna jedna sesija da osjeti poboljšanje, a netko će željeti više- sve je

individualno od osobe do osobe.

Sesija Rekonektivnog iscjeljivanja traje 30 minuta i može se raditi uživo i na daljinu, jer za energiju ne postoji vrijeme i prostor.

Zato Rekonektivno iscjeljivanje za mene nije “tehnika”, nego način života. Iskustvo je svaki put drugačije, nema nikakve procedure, nego samo pratim energiju i “igram se” istražujući kako djeluje.


-Access bars - su 32 točke na glavi u koje pohranjujemo svoje misli, osjećaje, emocije, odluke, stavove i ideje koje prolazimo kroz život. Stvari koje pohranjujemo u tim točkama su naša ograničenja koja uzrokuju probleme na mnogim razinama. Svaki bar (točka) pokriva određeno područje života, kao što su: novac, kontrola, kreativnost, seksualnost, tijelo, veze, komunikativnost…. Praktičar laganim dodirom tih točaka otpušta električni naboj blokirane energije. To je poput tipke “delete” na

računalu- briše sve ono što više nije potrebno i ne služi. Na taj način se otpuštaju ograničavajuća uvjerenja, stavovi, zaključci, prosuđivanja, misli, emocije i gledišta koja nas blokiraju, a da ih uopće ne moramo biti svjesni. Access bars tretmani omogućavaju više lakoće i slobode, pomažu u osjećaju duboke opuštenosti, potiču kreativnost, otpuštaju stres i osjećaj anksioznosti. Pokazali su se kao izuzetno dobri u borbi sa tjeskobom i depresijom, ADHD-om, problemima sa spavanjem, te drugim fizičkim i emocionalnim problemima. Djeci pomaže kod hiperaktivnosti, slabe koncentracije i otežanog pamćenja (u školi). Tretman je namijenjen svima koji žele popraviti kvalitetu života.

Radi se uživo i traje 1h, a za djecu 0,5 h.


-Access energetski facelift - je tjelesni proces koji blago i nježno, na prirodan način učvršćuje, zaglađuje i pomlađuje vaše lice i čitavo tijelo. Ne koriste se nikakva dodatna sredstva, kozmetički preparati, botox ili instrumenti. Ovo je isključivo energetski tretman polaganja ruku na vrat, lice i glavu. Promjena koja se događa je duboka i dolazi iznutra, a rezultati su odmah vidljivi i trajni.

Na potpuno prirodan način poništava se proces starenja, obnavlja stanice, koje onda s lakoćom obavljaju svoju funkciju. Energetski facelift pokreće i transformira 28 različitih ograničavajućih i prosuđujućih energija koje su zaključane u našem tijelu, te tako briše stanično pamćenje na prosuđivanje i oživljava sposobnost samoiscjeljenja tijela. Osim toga, otklanja učinke gravitacije i aktivira mišićnu strukturu, energizira lice, kosu i tijelo, te povećava sjaj i blistavost kože. Energija prodire dubinski, ostavljajući pozitivan učinak na hrskavice i zglobove.

Promjenom odraza u ogledalu, mijenjaju se i vaša uvjerenja- izgledate drugačije, ponašate se drugačije, govorite drugačije i svjesni ste da možete promijeniti sve što poželite. Samopouzdanje raste zajedno sa promjenom vašeg odraza u ogledalu.

Tretman se radi uživo, traje 1,5 h.



12 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page